Kako Doći Do Medvedkova

Sadržaj:

Kako Doći Do Medvedkova
Kako Doći Do Medvedkova

Video: Kako Doći Do Medvedkova

Video: Kako Doći Do Medvedkova
Video: Как устроена IT-столица мира / Russian Silicon Valley (English subs) 2024, Travanj
Anonim

Medvedkovo je povijesna četvrt na sjeveroistoku Moskve, koja je trenutno podijeljena na dva dijela - Severnoye Medvedkovo i Yuzhnoye Medvedkovo. Površina cijelog okruga iznosi približno šest četvornih kilometara, a broj stanovnika je oko 200 tisuća ljudi.

Kako doći do Medvedkova
Kako doći do Medvedkova

Upute

Korak 1

Ako idete do Medvedkova podzemnom željeznicom, tada se morate presvući na liniju Kaluzhsko-Rizhskaya i sići na završnoj stanici "Medvedkovo". U većini slučajeva do Medvedkova se može doći jednom promjenom. S linije Kalininskaya potrebno je napraviti promjenu na stanici Tretjakovskaja. Iz Zamoskvoretskaya - presjednite iz Novokuznetskaya u Tretjakovsku. S linije Lyublinskaya bit će potrebno prijeći se od Bulevara Sretenskog do Turgenevskaya, na Sokolnicheskaya - od Chistye Prudy do Turgenevskaya. Iz Tagansko-Krasnopresnenskaje prelaze u stanicu Kitay-Gorod na liniji Kaluzhsko-Rizhskaya.

Korak 2

Ali s linija Filyovskaya, Kakhovskaya, Arbatsko-Pokrovskaya i Serpukhovsko-Timiryazevskaya morate ići s dva transfera. Iz bilo kojeg dijela Moskve vožnja metroom trajat će ne više od 1 sata i 10 minuta.

3. korak

Od stanice metroa "Altufevo" do Medvedkova možete doći autobusima # 774 i # 601, trolejbusom br. 80 i taksijima br. 79m, 152m, 601m. Od "Alekseevskaya" postoji taksi fiksne rute №270m, od "Babushkinskaya" - №174, od "Vladykino" - №53m. Iz VDNKh možete autobusom br. 93 i taksijem br. 270, a iz Bibireva autobusima br. 32 i br. 278, kao i minibusima br. 53 m, br. 361 m i br. 618 m.

4. korak

Do Medvedkova je najlakši automobil automobilom ako idete do Moskovske kružne ceste, vozite cijelo vrijeme ravno, a zatim slijedite znakove da biste skrenuli u Ulicu Ostaškovskaja. Sječe se s ulicom Shirokaya, gdje se nalazi metro stanica Medvedkovo.

Korak 5

Istina, na izlazu iz ulice Ostashkovskaya s Moskovske obilaznice često postoje jake gužve. Da biste zaobišli ovu prometnu gužvu, s Moskovske kružne ceste morate skrenuti na Altufevskoe autoput. Zatim slijedite Leskovljevu ulicu koja će preći u ulicu Širokaja. A od nje do metroa "Medvedkovo" treba ići najviše 10 minuta.

Korak 6

Ako stignete iz centra, možete voziti Altufevskoe autocestom i skrenuti desno na Leskovu ulicu. A onda opet slijedite ulicu Shirokaya i, zapravo, samo Medvedkovo.

Preporučeni: