Kako Doći Do Podolska

Sadržaj:

Kako Doći Do Podolska
Kako Doći Do Podolska

Video: Kako Doći Do Podolska

Video: Kako Doći Do Podolska
Video: От центра Москвы до Подольска: открыт участок Варшавского шоссе в Щербинке 2024, Ožujak
Anonim

Podolsk je grad u moskovskoj regiji, središte okruga Podolsk, koji se nalazi na rijeci Pakhra. Ovaj je grad nastao 1781. godine iz sela Podol, a 2004. godine dobio je status gradske četvrti.

Kako doći do Podolska
Kako doći do Podolska

Upute

Korak 1

Ako do Podolska dođete vlakom, tada morate krenuti sa željezničke stanice Kursk ruske prijestolnice. Možete voziti vlakovima "Moskva - Serpukhov", "Zvenigorod - Podolsk", "Nakhabino - Podolsk", "Nakhabino - Lvovskaya", "Golitsyno - Serpukhov", "Moskva - Tula", "Dedovsk -" Serpukhov "," Moskva - Čehov, Tušino - Serpukhov, Nahabino - Čehov, Rumjancevo - Podolsk, Novojerusalimskaja - Podolsk, Dedovsk - Stolbovaja i Volokolamsk - Podolsk. Moramo ići do stanice "Podolsk". A cijelo putovanje potrajat će od 49 minuta ako idete brzom "Moskva - Serpukhov", do 1 sat i 5 minuta ako vozite vlakom "Odintsovo - Serpukhov", koji vozi sa svim stajalištima.

Korak 2

Autobusom trebate krenuti od stanice metroa Yuzhnaya s brojevima 406 i 407, koje prometuju na stanici metroa Yuzhnaya - Podolsk (ulica Yubileinaya) i metrou Yuzhnaya - Podolsk (ulica Yubileynaya). Vrijeme putovanja kretat će se od 1 sata 5 minuta do 1 sata 12 minuta.

3. korak

Do Podolska je također moguće doći s podzemne stanice Teply Stan - odatle polaze autobusi Moskva - Podolsk (autobusni kolodvor) i Moskva - Podolsk (Centralni trg).

4. korak

Treća opcija za putovanje autobusom je da krenete rutom 520, prateći rutu "Moskva, metri" Bulevar Dmitrija Donskog - Podolsk (ulica Yubileinaya).

Korak 5

U četvrtom slučaju možete koristiti rutu 864 "Moskva - tvornica nazvana po 1. svibnju", koja polazi od stanice metroa "Ulica akademika Yangela". I u trećem i u četvrtom slučaju vrijeme putovanja je 1 sat i 5 minuta.

Korak 6

Automobilom morate napustiti Moskvu Varshavskoe autocestom ili autoputem A130 i cijelo vrijeme ići ravno kroz Butovo, Drozhzhino, Shcherbinka, Starosyrovo i Znamya Oktyabrya. A za 5 kilometara bit će Podolsk. Putovanje će trajati od 45 minuta do 1 sat i 35 minuta.

Korak 7

Druga opcija za putovanje automobilom od Moskve do Podolska također je prilično jednostavna. Potrebno je ići autocestom "M2 Krim" pored park šume Butovo, Bykovo, Bykovka, Ivlevo i Pokrov. Zatim skrenite desno na Mali moskovski prsten, nakon 7 kilometara ući ćete u Podolsk. Ovo će putovanje trajati, ovisno o prometnoj situaciji, od 55 minuta do 1 sata 40 minuta.

Preporučeni: